Jom Kelik-Kelik !

Nov 25, 2011

JenJaLan TeRaPi MinDa


Assalamualaikum semua...teruja sungguh rasanya untuk menaip hari ini sebab rase excited nak share cerita dengan semua ..dah lama tak jenjalan macam ni...kiranya jenjalan macam zaman remaja dulu....sesekali memang rasa teringin sangat JenJalaN TeRaPi MinDa macam nie. Tapi korang aku dah mintak izin ayah poji tau..

Aku perhatikan ada juga kawan-kawan yang walaupun sudah berumahtangga tetapi masih ada masa untuk bersantai-santai dengan kawan-kawan..dunia aku hanyalah keluar ngan suami & anak-anak ataupun keluar dengan adik pompuan aku (angah). Kalau ada kesempatan untuk keluar bersama-sama kawan pun  jika aku dihantar untuk berkursus di luar daerah. Seronok sangat dapat peluang macam nie...

Tekstur kulit muka aku semakin halus & lembut semenjak menggunakan VCO ....
(sempat promote)


Kawin baik adik....nama dia Suriani (nama glamer-enan...) dorang berkawan baik semenjak dari sekolah menengah lagi...kita orang pernah satu sekolah dulu...untung adik aku ada kawan baik, kawan di kala susah & senang bersama...aku tak ada..penah ada dulu tapi semuanya mengecewakan....huhuuu..soo, aku tumpang kawan baik adik aku ..hahaa...okay aper...

   Love u angah....

Persembahan dari Artis Terkenal Tanahair... siapa lagi  kalau bukan...YUNA ....izun...(ngeh2...)

 Terapi Minda....

Aku ...biasalah tukan nak minum pun sempat posing....gitewww

 Lagu rock !! yeyeehhhhh...!!!

lagu sedey pulak....


    Angah nyer....eeemmmmm....

 Kat entrance Dreambox Karaoke kat Dataran Pahlawan, Melaka.

Gelang baru beli nak tayang....perangai memang dah macam budak2 remaja baru nak naik masa  nih...keerrr meroyan ....heheee..

 kan dah kata.....

 nak panggil ikan kaloi ....

 Hentam sajjjaaalahhh...

 Makan kat Johny's Restaurant , Dataran Pahlawan, Melaka.



Jangan tak percaya budak pompuan tu pakai mascara fiber tau ..bukan bulu mata pelesu....hebatkan?? harga pun hebat RM199.00..


okay semua ..bye dah nak balik dah nie...dah penat jalan2...pergi kat Refleksologi kat Dataran Pahlawan pulak...
Hari ini adalah di antara kenangan terindah buat aku....ecchewahhh.....macam lagu shima ..
"Sesekali ku rasa teringin...."

upssss...yang penting.....sebelum balik dah siap belikan ijat & zati mainan.....
dan ayah poji punya aeromateraphy massagge oil....
nak amek hati...
macamanapun hati ..
memang sentiasa kat rumah...
tak boleh buat ape dah...
itulah ISTERI & IBU...

Nov 23, 2011

Fikir-fikirkan & renung-renungkan......


suka petikan dari article nih...
 
Justru doa penonton Malaysia yang datang ke GBK dikabulkan. kenapa? Karena mereka termasuk drp org2 yang teraniaya, sbg tetamu mereka bukan dihormati tetapi malah disumpah serapah. Padahal mereka belum tentu ...kalah, maka saat mereka berdoa meminta kemenangan, dengan cepat Tuhan mengabulkan. Doa org2 teraniaya lebih makbul...
 
(alhamdullilah kerana diantara orang mereka ada yg berfikiran sebegini...)

Nov 1, 2011

Nur Iman Beauty Spa


Asslamualaikum....saya diberi hak exclusive untuk mewar-warkan kepada anda semua mengenai sebuah Beauty Spa yang baru dibuka oleh kakak angkat ku yang bernama Pn. Normah..echeewaahh..yelah kan dia tak ada facebook & blog soo aku rasa lebih mudah dan dengan cara ini untuk mempromosikan kepada rakan-rakan terutama yang tinggal di kawasan Alor Gajah khususnya. Spa ini baru sahaja dibuka lebih kurang 2 bulan sambutan setakat ini alhamdullilah tetapi lebih kepada customer Pn. Normah yang sebelum ini sudah terbiasa dan terpahat dihati dengan sentuhan beliau..Sebelum ini dia banyak mengumpul pengalaman beliau di pusat2 kecantikan yang lain ..yelah sampai bila lah pulak nak kerja dengan orang jerkan..


Banyak lagi persekitaran di dalam spa ini  yang perlu di tambah baik lagi.. yelah biasalah tukan tempat baru....tapi yang pasti servis beliau memang yang terbaeeek..tak caya boleh try...hehee..pasti korang nak datang lagi..harga pun sangat berpatutan ..contoh macam facial normal boleh dapat dengan harga RM25.00 sahaja...murahkan? berbaloi-baloi u...



tu yang dalam bekas2 tupperware tu bukan ice blended okay...itu adalah scrub yang digunakan untuk menenyeh daki2 yang ada (Body Scrub)...ngehngeh


duduk dalam ni diam2 tau...nak cantik tak? hehee...ini bilik sauna walaupun sangat comel tetapi selesa..



okaylah kalau sesiapa yang nak hilangkan stress ..dan nak "hilang"kan macam2 kat sini boleh hehee..jemputlah yer..betul2 kat atas 7 eleven alor gajah( belakang KFC)


Related Posts with Thumbnails