Jom Kelik-Kelik !

Sep 26, 2013

Set Sendi Shaklee !


Assalamualaikum....ini dia Set Sendi shaklee terbaek dari ladang...ngee JOM bace apa keistimewaannyer ...

Langkah 1 :
Shaklee Advanced Joint Health ~ Membantu mengekalkan tulang rawan yang sihat.

Memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara:

(1) Menyokong keselesaan sendi dgn Ekstrak Boswellia
(2) Meningkatkna kesan kusyen dgn Ekstrak jagung
(3) Memelihara tisu Penyambung yang sihat dgn Vitamin C , Zink, Tembaga dan Mangan

Langkah 2 :
Shaklee Omega Guard ~ Mengurangkan inflamasi. Omega bertindak
(1) Melambatkan degradasi tulang rawan
(2) Boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi – mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi
(3) Bertindak sebagai pelincir – membantu bergerak lebih bebas apabila sendi-sendi berkeriat-keriut & sakit

Langkah 3 :
Shaklee OsteMatrix @ Kalsium ~ Mengekalkan Sel Tulang yang Sihat.

OsteoMatrix Lebih daripada kalsium sebab
(1) Kalsium, 1,000mg – Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
(2) Magnesium, 400mg – Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
(3) Vitamin D, 400IU – Merangsangkan penyerapan kalsium
(4) Boron – Bantu dalam metabolisma tulang
(5) Mangan, tembaga & zink – Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang

Inginkan khidmat nasihat percuma dan mengetahui cadangan set shaklee / beli secara satu- satu pun boleh mengikut bajet dan keperluan yang sesuai untuk masalah anda? Jom hubungi saya segera harga jimat dan konsultansi percuma tau..

Hubungi saya for best prize ya
call/sms/whassap/yun: 019-6089595
email : aizeepesonal@gmail.com
blog : http://aizeepesona.blogspot.com



 


Aug 20, 2013

Kebaikan Meal Shakes Shaklee


Assalamualaikum ...nak terangkan tentang apa kebaikan yang boleh kita perolehi daripada Meal Shakes Shaklee ni.

Mealshake bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak, malah seisi keluarga. Macam-macam kebaikan Mealshake ini. Ia sesuai juga untuk ibu yang menyusu, mengandung, mereka yang berdiet,atlit dan macam-macam lagi. Jom baca sekilas fakta tentang Mealshake ni.

fakta tentang Mealshake :


1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’. Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.




Antara kebaikan Mealshake ini ialah :

rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanaksesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas sesuai untuk seisi keluarga.

Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga.

Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.

Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak.

Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan

Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
Meningkatkan selera makan anak.

Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa.

Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet" menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti.


Hubungi saya :


Facebook : Aizeepesona Health & Beauty
call/sms/whassap yun: 019-6089595
email : aizeepesonal@gmail.com

Aug 2, 2013

Perfomance Shaklee Minuman Hebat untuk Seisi Keluarga Anda



 Jika anda sedang mencari minuman elektrolit, pastikan pilihan anda adalah yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga anda. Pilihan saya semestinya Performance Drink Shaklee. Kenapa? kerana ia berbeza dengan jenama yang lain..bukan sahaja rasanya yang lazat, yg penting ia tak bergas dan atas sebab sebab dibawah .... 

Kelebihan Performance Drink Shaklee:

1. Ia terbukti secara klinikal dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air. 

2. Performance Drink juga mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi lain.

3. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

4. Terbukti secara klinikal:Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

5. Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

Antara produk terbaik Shaklee... beza? memang berbeza. Jadi wahai kawan kawan, jangan pandang remeh kepentingan minuman elektrolit kerana jika kandungan elektrolit tak seimbang dalam badan atau terganggu, ia boleh membawa maut. Dan oh ya satu lagi, kalau anda mengalami haus terlampau, kulit bibir mengelupas atau rasa mual itu juga tanda2 badan sedang menghadapi tahap dehidrasi yang terlampau. jadi sila lah bancuh segelas Performance Drink hari ini. Ia memberi tahap hidrasi lebih baik berbanding air biasa. Pasti berbaloi...Lebih2 lagi kita apabila pada bulan puasa, pastikan setin Performance Drink ada dirumah anda.


Hubungi saya for best prize ya
call/sms/whassap/yun: 019-6089595
email : aizeepesonal@gmail.com
blog : http://aizeepesona.blogspot.com




Jul 18, 2013

Set Eu-Four Pack Shaklee untuk preggy mom - trimester 1

Assalamualaikum ...


Hari ni saya nak sharing mengenai vitamin yang sesuai untuk peringkat awal kehamilan.

Pada peringkat awal ni kesihatan dan pemakanan amat penting bagi seorang ibu hamil. Maklumlah benih baru nak bercambah. Mesti ditatang bagai minyak yang penuh.

Peringkat awal mengandung ni anda boleh mengamalkan set Eu-Four Pack. Nak tahu apa keistimewaannya? Jom saya terangkan..







Vita-Lea : Meningkatkan kecerdasan mental & ketahanan daripada jangkitan serta penting untuk pertumbuhan sel & pembiakan.

B-Complex : Menggalakkan kesihatan jantung, mengurangkan simptom kemurungan & tekanan serta meningkatkan fungsi otak.

Vita C : Anti-oksida semulajadi, menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot & salur darah supaya sihat serta membantu mengurangkan simptom alergik.

Ostematrix : Mengekalkan tekanan darah normal, membantu pengecutan otot & saraf, mengurangkan simptom kembung, kejang, bengkak air, baran & kemurungan.





Hubungi saya for best prize ya
call/sms/whassap/yun: 019-6089595
email : aizeepesonal@gmail.com
blog : http://aizeepesona.blogspot.com



Jul 3, 2013

Aizeepesona Health & Beauty

Alhamdullilah ..saya ingin maju setapak lagi...dan lagi...ngee..minta jemput ya kepada sesiapa yang sudi untuk LIKE di page saya di pesbuk...baru jer bertapak semalam 02h Julai 2013..

Jemput ya ~








 Hubungi saya for best prize ya

Call/Sms/WhatsApp/yun: 019-6089595
email : aizeepesonal@gmail.com
facebook: Aizeepesona Health & Beauty
blog : http://aizeepesona.blogspot.com




Jul 2, 2013

Mighty 3 Gems Set Shaklee untuk bekal tenaga di Bulan Ramadhan


Sempena bulan Ramadhan yang kian hampir menjelma, shaklee menawarkan set istimewa untuk berpuasa yang dikenali sebagai Shaklee Mighty 3 Gems program. Sesuai diambil ketika sahur untuk membekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang berpuasa. And jangan risau, set ini sesuai digunakan untuk ibu mengandung atau yang tengah menyusu badan (breastfeeding).

So jika anda malas untuk masak sahur, terbangun lambat untuk sahur, etc, set ini adalah sangat sesuai untuk anda. Even untuk bulan-bulan lain selain Ramadhan, set ini sesuai diamalkan untuk menggantikan sarapan pagi. Menu sarapan pagi ini boleh diamalkan oleh semua golongan, dari kanak-kanak sehingga ke warga emas. Ia membantu meningkatkan tenaga dan daya tumpuan setiap hari.

Terdapat 3 jenis produk dlam set ini - Mealshake, Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance Drink. Mealshake dan ESP mempunyai perasa vanila, gabungan 2 produk ini akan menghasilkan rasa minuman yang sangat lazat dan berkhasiat. Ia mengandungi 9 amino acids yang lengkap untuk keperluan tubuh dan mampu memberikan tenaga serta mengawal rasa lapar ketika berpuasa.

Performance Drink membantu mengekalkan kandungan air dalam badan kita dan mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk mencegah dehidrasi. Merupakan minuman kegemaran atlit (ala-ala 100 plus tapi lagi sedap). Mempunyai perasa oren, sesuai diminum begitu sahaja atau dicampur bersama Mealshake dan ESP. Performance Drink merupakan produk pilihan breastfeeding mothers yang berpuasa kerana banyak tenaga dan bendalir yang dikeluarkan ketika proses menyusu.

Dapatkan set Shaklee Mighty 3 Gems sekarang. Untuk tenaga yang optimum ketika berpuasa, anda juga boleh menambah supplement B-Complex, Vita-Lea dan Vita-C dalam rutin sahur anda.

*semoga anda dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna.insyaallah

Hubungi saya for best prize ya
call/sms/whassap/yun: 019-6089595
email : aizeepesonal@gmail.com
blog : http://aizeepesona.blogspot.com


Jom Join Shaklee



Assalamualaikum..

alhamdullilah tak sangka sungguh sejak buat shaklee ni...dapat sambutan yang amat menggalakkan .Bisness online ni cuma kena rajin promote jer ...yerlah promote kat blog kita..kat pesbuk ..cuma kadang-kadang tu masa tak berapa nak sempat cz almaklumlah kan...kita berkerja...huhuu..

yess alwiz kena ada rase ingin sharing dengan kengkawan dan pada siapa saje yang ingin sihat dan cantek...so biler mereka sudah merasai kebaikan shaklee ini...kepuasan akan menjelma dalam diri saya..sebab itu perlu ada minat dengan apa saje yang kita lakukan.

Daripada segi harga jangan risau ya..sy akan beri harga yang istimewa .yang pastinya sangat2 berbaloi dengan apa yang telah anda keluarkan.

Perniagaan shaklee sangat mudah...dengan membuat pesanan secara online..barang akan sampai terus ker rumah anda. walaupun dengan satu item pembelian..ada keuntungan runcit dan bonus menanti ada ..Berminat ingin menjadi ahli ? hubungi saya :

call/sms/whassap/yun: 019-6089595
email : aizeepesonal@gmail.com
blog : http://aizeepesona.blogspot.com



dah lama tak buat perangai over nih ...ngee

Jun 21, 2013

Carotomax Shaklee best







 

Untuk kesihatan mata, Carotomax ni boleh membantu mengurangkan masalah mata yg sensitif. Jika mata anda terlalu sensitif sampai berair bila tengok skrin komputer lama2 sangat... Makan carotomax 2bji sehari, pagi dan petang... Insyaallah anda akan rasai perbezaannya... Bagi yg power mata sekitar 100-125 jer, memadai hanya mengambil Carotomax ni sebiji sehari... Ianya boleh membantu kita untuk "mantain" power mata kita tu... So, tak payah la nak tukar speck setiap tahun kan?? hee..

Yang paling best, Carotomax Shaklee ni BUKAN hanya untuk masalah mata jer, banyak kelebihan lain yg kita akan dapat... Awet muda... Kulit cantik... Jeragat pudar...Lastt sekali nak bagutahu Carotomax ni takkan menjadi toksik dalam badan... yesss..!

Hubungi saya for best prize ya
call/sms/whassap/yun: 019-6089595
email : aizeepesonal@gmail.com
blog : http://aizeepesona.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails