Jom Kelik-Kelik !

Apr 24, 2012

MaSak -MaSak

 assalamualaikum....

tepanjat tak boboi? sesekali nak update N3 gambar apa yang kita masak..hehee..tak slalu sebab bila kita rase kita masak simple2 jer ..seganlah pulak nak upload gambar...ini pon ntah apa angin pus2 sudah datang...

Hari sabtu yang lepas kita masak sambal sotong dengan sayur kailan ikan masin jer...cuma yang kailan tu kita lebihkan kuah sket sebab nak makan dengan sambal sutun tu nanti tak berkuahlah pulak..

 slalu kita tak letak telur pon..tp malas nak buat telur dadar ...sekali jalan senang daaaa...


Waktu petang ..buatkan oblong untuk si ijat & zati....kengkonon untuk anak2...(untuk ibu pon ada...takkan nak pandang jer kot...hehee). kita memang suke masak yang simple2..oblong ni pon dah siap dalam satu packet ada 11 keping so buat jerlah macam burger...telur salut tu kita buat macam telur dadar letakkan black papper sket...pastuh letak sos chilli ngan thousand island...fuuh gabungan yang serasi sungguh..




 
"SELAMAT MEMANDANG..!!" hehee..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails