Jom Kelik-Kelik !

May 10, 2011

Aku & Litchin


Assalamualaikum semua..syukur alhamdullilahkan..masih dapat meluahkan perasaan kat dalam Blog, masih boleh pergi kerja, boleh makan , minum  dan segala nikmat yang Allah beri kat dunia ni..syukurlah.. syukur..syukur....

okayyy..dikesempatan ituuuhh ! mak nak citer sket nih. Sekarang ni.. sebenarnya dah dalam sebulanlahkan, aku dah menceburkan diri didalam perniagaan Product LITCHIN De Bella yang di mana sambil dapat jadi langsing..echeeh..(dalam proses..tp dah turun 3kg..) ehemm ehemm..sbenarnya boleh turun lebih lagi sebab kalau sape yang boleh minum lebih daripada 5 liter konpem 3-7 kg boleh turun dalam masa 10 hari ..WOW ! tapi disebabkan aku bukan seorang peminum air kosong lambat sket ar..padan muka aku ..heee...tapi sekarang aku dah terror...botol air suam aku tu ..kehulu ke hilir aku bawa tau..hee..okay sambung sambung..

sambil tu mak nak bieness ..sambutan setakat ni alhamdullilah....pompuan kalu dengar pasal benda-benda cenggini memang sukakan? ceciter-ceciter..so sape-sape yang nak turun berat badan tapi tak jugak-jugak berhasil dan ada yang berhabisan duit pergi tuuuutt weight mgmt lah...tuutt worldlah...rasenya paling-paling pun mahu RM3,000 yang paling minimum dan seterusnya sampailah puluh ribu pun ado ! dan kebanyakan yang aku interview dorang kata...menyesallah..hampehlah..buang duitlah..membazirlah..so tak yah membazir..kalau dah pergi tu mesti ko kena ikut package-package dorang tu.

Litchin ni mudah jer ...semudah ABC ..ewahh...dalam proses minum benda tu korang kena minum air yang banyak paling-paling pun 5 liter sehari kalau lebih lagiiii bagus...so lomak-lomak tu akan keluar dengan cepat sekali meninggalkan kita....haa sukakan ? sukakan? ada beberapa perkara yang aku baru tahu selepas aku pergi Kursus Trader hari tu...dorang bagitau sebenarnya orang gemok tu ialah orang yang kurang jumlah air dalam badan dia (total body water) wahhh kemain aku sekarang..tu baru sikit tu..

macam-macam lagi tau..dan jumlah kandungan air dalam tubuh badan wanita kena melebihi daripada 50% ..tu dia ...la hai rupanya orang yang slim tu semua rupanya dia cukup air dalam badan dorang erk. ishh tapi memang betul tau sebab hari tu , Pengarah Urusan Littchin tu ada tanya" Siapa yang dah scan tadi dan jumlah peratus air dalam badan dia 50% ke atas? maka berdiri orang-orang yang dimaksudkan tuu..memanglah yang berdiri tu sorang pun tak ada yang GOMOK..hee.

ha dialah ni gambar kat bawah ni..

dia kata dulu orang selalu orang panggil dia makcik sekarang tidak lagii..hee





sesiapa yang nak start ambik produk Litchin ni sebaik-baiknya timbanglah dulu. so kita tahulah tahap kita kat mana. Maksudnya : Jumlah Berat Badan,Tahap Kolestrol, Jumlah Peratus Air Dalam Badan, Jisim Otot, Visceral Fat ( Lemak yang menyelaputi Organ) jangan tak caya ada orang kurus tapi VF dia tinggi tau. haa takut takut..


haa gambar aku semasa Kursus Trader Litchin di Taman Maluri,Cheras tempohari..amacam aku dah kurus tak? tu baru sikit...heee

Duta Produk
Penyanyi Aisyah

Tadaaaaaaaa....!
CEO De Bella -Pn.Puziad Saad dulu & kini .....





Pakej Harga Litchin


LITCHIN ENZIM

Harga Seunit: RM 145 (Semenanjung)
Harga Seunit: RM 155 (Sabah & Sarawak)


LITCHIN FIBER

 

SENARAI HARGA PAKEJ SLIMMING PROGRAM LITCHIN 


Trial Pack - PROGRAM 10 HARI
(1 kotak enzim + 1 kotak fiber + free shaker )
Harga Seunit: RM 290 (Seluruh Malaysia)

1 SET - PROGRAM 20 HARI
(2 kotak enzim + 1 kotak fiber + free shaker)
Harga Seunit: RM 435 (Semenanjung)
 
PAKEJ TRADER (7 SET)
(7 kotak enzim + 7 kotak fiber + Yuran Keahlian)
Harga Seunit: RM1664 (Seluruh Malaysia)
(pakej untuk kegunaan sendiri & jadi pengedar 
dengan pelbagai keistimewaan ditawarkan) 

 
PROGRAM - 30 HARI
(3 kotak enzim + 2 kotak fiber +  free shaker )
Harga Seunit: RM 725 (Semenanjung)
 
 
Harga Seunit: RM 145 (Semenanjung)
Harga Seunit: RM 155 (Sabah &Sarawak)



FREE POSTAGE !! 

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails