Jom Kelik-Kelik !

Oct 21, 2011

VirGiN CoCoNuT OiL by CaTaLyst




Assalamualaikum semua. Nak tanye ni..siapa yang dah tahu berkenaan dengan produk ni? pada sesiapa yang dah tahu berkenaan produk ni pastinya mereka dah tahu akan keberkesanan produk ini. Pada mula aku terbuka hati untuk menggunakan produk ini adalah kerana testimonial daripada pengguna2 mereka yang sangat2 berpuas hati terutamanya untuk mencantikkan kulit muka ....seriously aku cakap memang kulit akan menjadi bertambah licin, lembut dan berseri2...yelahkan dah tak ada jerawat pastinya nampak lebih berseri..semenjak aku gunakan VCO ni...(Virgin Cocunut Oil) nie...aku suka sapu2 kulit muka aku tau..hehee..sebab macam tak sangka kulit muka boleh berubah sebegitu lembut....auwww..hehee..

Buat pengetahuan korangkan..perbezaan itu jelas ketara pada dahi aku, sebab sebelum ni dahi aku mudah ada jerawat pasir terutamanya bila cuaca panas..masa hari raya pertama yang lepas aku rasa seronok sangat nak make -up kerana semasa menyapu bedak di muka dah terasa betapa licinnya kulit muka aku masa tu...nak make up pun seronok...jerawat tok sah cakap memang segan2 nak tumbuh...

Lagi satu sebelum period semenjak2 usia dah bertambah nikan..memang aku akan pening kepala...pening sangat2 (migrain) tanpa sebab...dulu muda2 nak period ..period jer...yelah dah beranak pinak nikan...hormon dah berubah.  Sekarang dalam masa dah 2 bulan nie...alhamdullilah sesedar jer period terusss..tak pening pun...ngehngeh..

Ayah poji pun sebulan selepas dia guna vco, dia ada pergi buat check up untuk diabetes sebab Dr. dah start suruh dia makan ubat...huhuu...sedih rasa masa tuu...sebab kena terima yang suami kita dah kena makan ubat diabetes dengan umur yang dikira masih muda lagi...tp langkah terkejutnya bacaan dia berdesuuup turun .sampaikan Dr. klinik panel dia tanya " awak makan ubat yang saya bagi tu tak? " ayah poji jawab..."tak ..Dr...saya makan vco..kenapa Dr?" ..bagus...dah banyak turun bacaan nie..boleh awak tunjuk pada saya produk yang awak makan tu.. ? kebetulan pulak aku memang standby jer vco tu kat dalam handbag aku. Happy bila Dr. tu kata " Fouze, awak teruskanlah makan benda ni..." . tersenyum2 ayah poji keluar daripada bilik Dr....

okay sambung2...

korang ingat tak entry ni? kulit muka i masa ni.... haaa...masa ni muka sebulan selepas penggunaan vco..tapi biarlah rahsia masa tu...hehee...(nak promote kat orang mesti try dulu kan...)

haa korang bacalah kat bawah ni...

Fungsi & Khasiat VIRGIN COCONUT OIL(VCO) keluaran Catalyst :

Untuk kegunaan luaran :

- Dapat membantu mengurangkan berat badan
- Menghasilkan tenaga segera & sentiasa segar

- Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit

- Sangat bagus untuk masalah jerawat & jeragat serta parut2 lama

- Mengatasi masalah kulit berminyak

- Mengatasi masalah sakit kulit pada kemaluan(masalah keputihan)


Untuk kegunaan dalaman :

- Mencegah risiko penyakit jantung & kadar kolestrol yg tinggi

- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino

- Melegakan pernafasan

- Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil

- Mengurangkan keadaan mudah lapar

- Melancarkan kitaran haid & menyeimbangkan hormon

- Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri

- Memperbaiki kandungan asid dalam rahim

- Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin

- Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita(memperlambatkan proses)

Cara pengambilan VCO Softgel :

- 2 kali sehari (1x pagi & 1x malam)

- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus

- Ia dalam bentuk kapsul lembut yg mudah ditelan

- Boleh disapu ke muka 2/3 kali seminggu sebelum tidur

(cucuk kapsul lembut guna jarum)

- Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

Jika korang konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.

ini pula diantara testimonial2 daripada pengguna vco : SUNGGUH HEBAT !

cer tengok...cer tengok..





kalau korang masih ragu2...

ha nengok ni pulak..






 


so camne? murah jer RM39.90 boleh supply hingga satu bulan. berbaloikan? dengan kebaikan2 yang kita dapat memang sangat2 berbaloi..setakat ni dengan orang2 yang aku dah recommend ...alhamdullilah dorang berpuas hati daripada segi kecantikan pada kulit dan kesihatan mereka dan pastinya dah habis satu botol ...messssti order lagi....!!

Kalau nak order boleh melalui blog nie atau melalui facebook kat atas tu..klik jer pastu PM nanti i reply okay...call/sms pun boleh jeeww : 019-6089595

4 comments:

  1. heheee....cam kenal jer produk nikan??

    ReplyDelete
  2. farmys - ko mesti try...mesti tak menyesal punya wa cakap sama lu...hehee

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails