Jom Kelik-Kelik !

Jan 6, 2011

BENGANG !

Disini ingin ku ishtiharkan tarikh aku start bengang ialah semenjak daripada 3 hari yang lepas di mana aku tak boleh nak upload gambar. Susah nak di gambarkan bengang tu camne ..sampai nak tido terkenang-kenang macam orang putus Cinta. Nak makan teringat ..
sampai kat opis pon sama..
tapi nasib baik cepat2 sedarkan diri.kira cam lamunan terhentilah gitewww..
Siap cakap dengan diri sendiri " Yon ko dah buat filing belum ? yang claim tu tak buat lagi.."terus tutop blog jap..pas tu settle cepat2 sambung semula. Sekarang ni sedang mintak tolong member celik IT kat tempat keje aku nih..dia kata kena delete yang previous punya..dah banyak aku delete tuuu...sayang woooo...
tp still tak bleh lagi. hari ni aku mintak dia datang tolong lagi...
Tulun ! Tulun ! Tulun bang brahim ..!hehee.Nengok ..dalam bengang bengang pon boleh bergurau lagi..itulah aku..tak sonoh jerkan ? okay aper..salah satu cara untuk meng"awet mudakan diri" kita.. ( ayat baru lagi cepat salin!) ngehngeh

 Korang nak tahu ke kenapa ? aku sendiri pun tak tahu ..huawawawawahh..korang pernah tak mengalami benda camnih ? dimana tak boleh upload gambar, masa upload tu dia punya hang (tergantong..hehee) .punyalah lama..tunggu macam buah tak jatoh..
tup..tup keluar message yang berbunyi begini

Whoops! You have run out of space. You are using 100% of your 1 GB quota for photos...

so...pada sesape yang pernah mengalaminya dan tahu cara untuk MONYOLOSAIKANNYO ...orang kampong aku cakap
if u know how to solve this problem..plz let me know..okay..hee

okay bye nak g sambong bengang nih..

2 comments:

  1. Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
    Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! :)

    Psst : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails